28112008
Ce parere aveti? Credeti ca un copil poate impiedica despartirea unui cuplu?
Parerea mea este ca da, cred ca poate face asta, dar nu este cel mai indicat sa se intample. Un copil nu trebuie conceput in scopuri egoiste.
Parerea mea este ca da, cred ca poate face asta, dar nu este cel mai indicat sa se intample. Un copil nu trebuie conceput in scopuri egoiste.
Comentarii
Re: Credeti ca un copil poate impiedica despartirea unui cuplu?
Vin 28 Noi 2008 - 17:36prichindel
NU cred ca poate impiedica ci poate doar amana despartirea aceea cu un numar de ani. Si in principiu imi repugna ideea de a aface un copil doar ca sa salveze o casnicie.
Dum 30 Noi 2008 - 12:46
Cred ca ar amana-o pentru o perioada, iar apoi ar putea exista sansa ca parinti sa ramana impreuna. Dar: parintii vor sta doar de dragul copilului si se vor uri intre ei pentru asta, iar. mai rau decat asta, cel putin unul va ajunge sa urasca copilul.
Dum 30 Noi 2008 - 16:10
Nu neg faptul ca un copil iar forta sa stea mai mult timp impreuna( uneori) si ca e posibil ca in acest timp sa-si rezolve problemele aparute intre ei astfel incat sa aiba o casnicie frumoasa, dar sansele sunt cu mult mai mari sa se urasca si sa se dusmaneasca mai mult decat o faceau pana atunci.
Dum 30 Noi 2008 - 17:37
Poate sa impiedice despartirea unui culpu doar daca "cei" care i-au dat nastere il iubesc si tin la el si la viitorul lui, in caz contrar nu poate un copil sa impiedice despartirea,eventual, cum s-a mai zis, sa o amane...e parerea mea,puteti sa ma contraziceti daca credeti ca nu e asa:D
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum