Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!
Descopera
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Va instiintam ca puteti intra in posesia unui spatiu de reclama pe site-ul nostru pe o perioada de 1 an cu doar 2,2 euro. Detalii in ACEST subiect.

In jos

Care tema o doriti pentru acest forum?

1 - 17%
0 - 0%
1 - 17%
0 - 0%
1 - 17%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%
1 - 17%
2 - 32%

Total voturi: 6

Sondaj inchis
reddish
reddish
New Member
New Member
feminin
Numarul mesajelor : 15
Varsta : 29
Oras : Baia Mare
Respectarea regulilor : Alege noua tema a forumului Explorer World! 111010
Puncte : 5962
Data de inscriere : 28/07/2008

Alege noua tema a forumului Explorer World! Empty Re: Alege noua tema a forumului Explorer World!

Lun 15 Dec 2008 - 14:39
Ei bine, eu am ales "tema 5". Mi se pare cea mai potrivita, daca ar avea alta imagine pe fundal, mi s-ar parea perfecta. Adica, nu trebuie sa fie intunecata sau mai stiu e ce, in fond, se presupune a fi un forum relaxant, si culoarea inchisa ma deranjeaza iarna ^^'.
Lucian
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Respectarea regulilor : Alege noua tema a forumului Explorer World! 111010
Puncte : 7714
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forum.st

Alege noua tema a forumului Explorer World! Empty Alege noua tema a forumului Explorer World!

Mier 10 Dec 2008 - 19:40
Incepand cu data de 1 ianuarie 2008, Explorer World va avea o noua infatisare, infatisare pe care voi o veti alege! Mai jos aveti cateva din temele propuse, si un sondaj in care puteti vota care tema o doriti! :D

Tema 1: New Invision skin
Tema 2: Blue Invision Skin
Tema 3: Blue Music phpbb3 Skin
Tema 4: Black Theme phpbb3 Skin
Tema 5: Open Colors phpbb3 Skin
Tema 6: Dark Black phpbb3 Skin
Tema 7: Theme None phpbb3 Skin
Tema 8: Phpbb2 Theme Dark
Tema 9: Nice Phpbb2 Theme
Tema 10: Theme Dark Phpbb2

Astept aici propunerile voastre si voturile, inainte de 1 ianuarie 2009!
;)
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum