- pricop2oo7Junior Member
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 32
Oras : yahooo
Respectarea regulilor :
Puncte : 5963
Data de inscriere : 28/07/2008
Re: Istoria telefonului mobil
Mar 23 Sept 2008 - 17:17
Cel mai tare telefon e NOKIA 1310 45yhg 45yhg . Mda am spus cel mai tare dai cu el de pamant cat vrei 45yhg ..Telefoanele sunt obiecte forate folositoare ..
Lun 11 Aug 2008 - 12:48
Nu cred casta deoarece proiectul este finalizat in proportie destul de mare, actualul prototip putand lua 3 forme diferite.Cred ca in maxim 5 ani va fi disponibil pe piata, asta daca Nokia nu va considera ca proiectul este neprofitabil.AlexandraC a scris:PANA CE VA APAREA Nokia Morph VOM TRECE NOI INTR-O ALTE ERA.
- AlexandraCNew Member
Numarul mesajelor : 38
Varsta : 31
Oras : Iasi
Respectarea regulilor :
Puncte : 5956
Data de inscriere : 04/08/2008
Mar 5 Aug 2008 - 8:28
PANA CE VA APAREA Nokia Morph VOM TRECE NOI INTR-O ALTE ERA.
- Pretty girlNew Member
Numarul mesajelor : 35
Varsta : 31
Oras : Bucuresti, Romania
Puncte : 5962
Data de inscriere : 29/07/2008
Mar 29 Iul 2008 - 21:23
LOL? fara telefon? ce nasol..... nu as rezista ) fara sa fac mishto de colegii mei ) daca apare morph va fii o mare agitatie printre adolescenti dar desigur va costa enorm
Sam 19 Iul 2008 - 18:27
Cei 8 elevi au patit-o, dupa parerea mea, din prostie.Din cate stiu nu erau accesorii originale ale telefonului mobil, ci niste echipamente contrafacute, cumparate de la cineva de pe strada.Aici trebuie avuta grija.Eu nu mai stiu alt caz in care cineva sa fi patit asa ceva.
Sam 19 Iul 2008 - 17:05
Asta poate fi considerat riscul meseriei. ;) Nu le poti avea pe toate. :D
- DOOM 2New Member
Numarul mesajelor : 1
Oras : prin tara
Puncte : 5980
Data de inscriere : 11/07/2008
ehe, acum depinde
Sam 19 Iul 2008 - 16:52
Cand folosesti un Hand's Free trebuie sa ai grija sa nu patesti precum cei 8 elevi din bucuresti care dupa examenul de bac s-au internat la ORL pentru ca nu isi mai puteau scoate castile din ureche :lol: :lol:
P.S.: Copii aveti grija ca ala de sus nu doarme si va lipeste castile de urechi
P.S.: Copii aveti grija ca ala de sus nu doarme si va lipeste castile de urechi
Vin 18 Iul 2008 - 18:15
Cat de mult a avansat tehnologia aceasta...
De multe ori stau si ma gandesc ca peste cativa ani nu imi va mai fi de folos pixul (se va lucra numai pe calculator) si multe alte lucruri care, sa recunoastem, sunt de moda veche in fata noii tehnologii.
P.S: Rau este insa pentru profesorii mai in varsta care nu au auzit inca de Hand's Free si pot fi furati fara probleme de un elev al secolului XXI.
De multe ori stau si ma gandesc ca peste cativa ani nu imi va mai fi de folos pixul (se va lucra numai pe calculator) si multe alte lucruri care, sa recunoastem, sunt de moda veche in fata noii tehnologii.
P.S: Rau este insa pentru profesorii mai in varsta care nu au auzit inca de Hand's Free si pot fi furati fara probleme de un elev al secolului XXI.
Vin 18 Iul 2008 - 17:44
E foarte folositor, uneori nu ai ce face fara el.
@Precious: dupa ce o sa apara Nokia Morph copiatul v-a intra intr-o noua era .
@Precious: dupa ce o sa apara Nokia Morph copiatul v-a intra intr-o noua era .
- PreciousModerator Global
- Numarul mesajelor : 18
Varsta : 40
Respectarea regulilor :
Puncte : 6116
Data de inscriere : 20/06/2008
Vin 18 Iul 2008 - 16:01
Telefonul mobil este necesar in viata omului modern. Chiar daca se spune ca afecteaza sanatatea, nu te poti debarasa de el. E un obiect util la nevoie. Si de ce sa nu recunoastem ca... si elevii au nevoie de el... la bac.
Istoria telefonului mobil
Vin 18 Iul 2008 - 8:53
Un telefon mobil sau telefon celular (întâlnit și sub formele celular, mobil) este un dispozitiv electronic portabil folosit în general pentru comunicații personale la lungă distanță.
Telefonul a devenit portabil pe data de 20 februarie 1942, când americanul Donald M. Mitchell a cerut eliberarea unui brevet pentru telefonul său mobil "Radio portabil pentru transmisie și recepție". Dispozitivul transmitea folosind unde scurte, avea o rază de acțiune limitată și cântărea nu mai puțin de 2,5 kg. Au mai trecut 35 de ani până când telefoanele mobile au început să fie folosite și de oamenii obișnuiți. Inventatorul primului telefon mobil este considerat dr. Martin Cooper, fostul manager de sistem din cadrul companiei Motorola. Primul apel de pe un telefon mobil a fost dat de Cooper în aprilie 1973. Abia în 1983 Motorola a prezentat primul telefon mobil comercial din lume, "Dyna TAC 8000X".
Telefoane mobile pot să obțină putere în general de la acumulatori reîncărcabili.
Telefonul a devenit portabil pe data de 20 februarie 1942, când americanul Donald M. Mitchell a cerut eliberarea unui brevet pentru telefonul său mobil "Radio portabil pentru transmisie și recepție". Dispozitivul transmitea folosind unde scurte, avea o rază de acțiune limitată și cântărea nu mai puțin de 2,5 kg. Au mai trecut 35 de ani până când telefoanele mobile au început să fie folosite și de oamenii obișnuiți. Inventatorul primului telefon mobil este considerat dr. Martin Cooper, fostul manager de sistem din cadrul companiei Motorola. Primul apel de pe un telefon mobil a fost dat de Cooper în aprilie 1973. Abia în 1983 Motorola a prezentat primul telefon mobil comercial din lume, "Dyna TAC 8000X".
Telefoane mobile pot să obțină putere în general de la acumulatori reîncărcabili.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum