Doriti ca functia "Raspuns rapid" sa fie functionala din nou?
Re: Contest inlaturarea optiunii de raspuns rapid
Sam 25 Oct 2008 - 11:38
1. Sunt BBCode. BBCode si HTML nu sunt acelasi lucrur, desi se aseamana.
2. Ca sa te obisnuiesti trebuie sa il scri tu cu mana ta. Daca te folosesti de butoanele prestabilite nu vei sti niciodata.
3. Exista un tutorial BBCode aici pe forum. Se poate citit aici.
Inca mai asteptam voturi ca sa se poata lua o decizie... Asteptam... Asteptam...
2. Ca sa te obisnuiesti trebuie sa il scri tu cu mana ta. Daca te folosesti de butoanele prestabilite nu vei sti niciodata.
3. Exista un tutorial BBCode aici pe forum. Se poate citit aici.
Inca mai asteptam voturi ca sa se poata lua o decizie... Asteptam... Asteptam...
- pricop2oo7Junior Member
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 32
Oras : yahooo
Respectarea regulilor :
Puncte : 5960
Data de inscriere : 28/07/2008
Sam 25 Oct 2008 - 9:35
E mai bine cu post-replay pentru ca toti se vor obisnui cu codurile html mai usor
Vin 10 Oct 2008 - 14:02
Ok.
Am pus un sondaj. Editeaza si pune o perioada de valabilitate.
Am pus un sondaj. Editeaza si pune o perioada de valabilitate.
Vin 10 Oct 2008 - 13:57
Te inteleg, dar multi useri noi nici nu stiu ca exista un editor avansat. Ei folosesc Raspuns Rapid si nu descopera functiile noi, din pacate.
Sa vedem si parerea celorlalti membrii.
Sa vedem si parerea celorlalti membrii.
Vin 10 Oct 2008 - 13:55
E grea cand esti membru pe mai multe forumuri. Imi vine foarte usor sa ma mut intre taburi si sa postez prin acea optiune, care nu ii incurca pe ceilalti care prefera sa foloseasca editorul avansat.
Vin 10 Oct 2008 - 13:53
Ideea e urmatoarea: tu esti experimentat ca si user vechi, dar sunt altii noi care, de exemplu, nu stiu ca pot adauga spoiler, defilare, tabel si tot felul de functii disponibile doar la PostReply. Pentru a ne dezvolta, noi cei mai vechi, trebuie sa cedam in favoarea celor noi, parerea mea. O simpla apasare pe un butonel nu cred ca e asa de grea.
Contest inlaturarea optiunii de raspuns rapid
Vin 10 Oct 2008 - 13:50
Foloseam optiunea respectiva de fiecare data. Nu aveam nevoie de optiuni, pentru ca m-am obisnuit cu BBCode si imi era mai usor acolo. Rog readucerea ei. Nu ii incurca cu nimic pe cei care folosesc optiunea "Post Replay".Lucian a scris:# Am eliminat functia de "Raspuns rapid" pentru ca optiunile erau limitate acolo si multi nu stiau nici macar ca exista astfel de optiuni, dar in PostReply, nu in Raspuns Rapid. Prin eliminarea acesteia, cand veti dori sa raspundeti la un mesaj, veti fi obligati sa apasati butonul PostReply, nemai avand sansa de a scrie in caseta de raspuns rapid. Daca doriti sa contestati aceasta decizie, o puteti face in sectiunea "Opinia ta conteaza!".
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum