Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!
Descopera
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Va instiintam ca puteti intra in posesia unui spatiu de reclama pe site-ul nostru pe o perioada de 1 an cu doar 2,2 euro. Detalii in ACEST subiect.

In jos
sightless
sightless
Graphic Designer
Graphic Designer
masculin
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 34
Oras : Toronto,Canada
Respectarea regulilor : Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai? 111010
Puncte : 5952
Data de inscriere : 01/09/2008
http://xtreme-zone.forumhit.ro

Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai? Empty Re: Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai?

Mar 23 Dec 2008 - 20:32
cleexxxy a scris:[...]aici sunt cateva chestii interesante,dar forumul e prea monoton [...]

E monoton pt ca membrii inregistrati nu sunt activi si nu vin cu idei si propuri noi care ar putea da viata forumului si a-l face si mai intersant si atractiv.
Stafful acestui forum isi da foarte mult silinta sa il faca pe placul tuturor dar daca membrii nu ajuta si ei, vin si isi iau ce le trebuie de aici si pleaca fara sa zica nici macar "mersi!"

Sa revin la subiect, in legatura cu numele forumului, cred ca ar trebui lasat asa pt o perioada de timp si cand o sa abordam o tema "originala" si care sa predomine in tot forumul atunci sa fie schimbat numele in functie de tema aleasa...!<>>

O seara placuta tuturor!
Lucian
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Respectarea regulilor : Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai? 111010
Puncte : 7713
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forum.st

Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai? Empty Re: Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai?

Mar 23 Dec 2008 - 20:21
Da, la acest lucru m-am gandit si eu. Chiar doream sa fac din acest forum ceva muult prea vast: sa cuprinda discutii din absolut toate domeniile! Ideea proasta e ca nu am useri destul de activi care sa vina cu mesaje in eventualele noi categorii si nici destul moderatori activi, ca inactivi am destui, dupa cate se vede (asta ca sa fiu putin rautacios). :p :)

EDIT: Va astept in continuare sugestii, poate chiar si o viitoare structura pe care ati dori-o pe acest forum. Va multumesc anticipat pentru implicare si va promit rasplata pentru efortul pe care il veti depunde in dezvoltarea acestui forum. ;)

Ultima editare efectuata de catre Minsk28 in Mar 23 Dec 2008 - 20:32, editata de 1 ori
cleexxxy
cleexxxy
New Member
New Member
feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 29
Oras : Smile!
Puncte : 5945
Data de inscriere : 13/08/2008

Mar 23 Dec 2008 - 19:13
dupa numele asta eu m-as gandi la un forum cu o multime de chestii noi,cu arta,cu chestii interesante gen extraterestrii,deja vu,voo-doo &co. poate si pt. ca nah-revista cu acelasi nume...
aici sunt cateva chestii interesante,dar forumul e prea monoton,adica are aceleasi chestii ca multe alte forumuri
deci...ori schimbati tematica forumului dupa nume ,ori schimbati numele.
ca denumire hm.... bestTopics sau discutii-diverse
pricop2oo7
pricop2oo7
Junior Member
Junior Member
masculin
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 32
Oras : yahooo
Respectarea regulilor : Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai? 331010
Puncte : 5961
Data de inscriere : 28/07/2008

Vin 24 Oct 2008 - 6:24
Poi numele este foarte bun "DESCOPERA" si nu cred ca e greu de retinut . ;) Si cui ii place oricum il adauga la favorit ca mine cool ..
Lucian
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Puncte : 7713
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forum.st

Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai? Empty Un nume mai original pentru acest forum! Ce ce idei ai?

Mar 14 Oct 2008 - 13:37
Ne-am gandit zilele acestea la o denumire mai scurta si concisa pentru acest forum. Dorim un titlul format dintr-un cuvant de maxim 7 litere si cat mai unicat. Membrul care va propune numele cel mai bun si acceptat de noi, va avea postul de moderator local pe o sectiune pe care o doreste. :)

Va multumim anticipat pentru propuneri! ;)
Continut sponsorizat

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum