Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!
Descopera
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Va instiintam ca puteti intra in posesia unui spatiu de reclama pe site-ul nostru pe o perioada de 1 an cu doar 2,2 euro. Detalii in ACEST subiect.

Lucian
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Respectarea regulilor : Postul de radio preferat 111010
Puncte : 7713
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forum.st
22102008
Care este postul de radio preferat? :D

Eu prefer Pro FM Dance si InfoPro. Nu refuz nici radio ZU sau Europa FM (mai ales dimineata) cand mai ascult stirile. ;)
Distribuie acest articol pe:reddit

Comentarii

prichindel
Joi 23 Oct 2008 - 9:52prichindel
Eu ascult radio doar cand conduc, si conduc destul de mult. Prefer sa ascult Europa FM indiferent ca e dimineata sau seara. Imi plac emisiunile lor, imi place mult Romania in direct cu Robert Turcescu, dar la ora aia conduc foarte rar si nu o prind decat ocazional, dar cel mai mult apreciez informatiile din trafic(radare, ambuteiaje, drumuri inchise etc). Imi mai placea mult un post de radio Romantic Fm dar nu are acoperirea prea mare asa ca am cam renuntat la el.
YamiKashim
Vin 24 Oct 2008 - 17:33YamiKashim
Singurele pe care le ascult cand si cand sunt Radio 21 si Eiropa FM. Dar foart, foarte rar. Mai bun e MP3 playerul din telefonul mobil :-)) asta pana imi iau MP3 player separa =))
luci_tuning
Mier 5 Noi 2008 - 13:36luci_tuning
radio 21...e super fain!muzica buna!concursuri!...e frumos
denyssa88
Mier 26 Noi 2008 - 13:02denyssa88
De obicei ascult vibe fm si pro fm campus ( se prinde doar in cluj)
Continut sponsorizat
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum