Retele traditionale din Romania specifice Craciunului
Dum 30 Noi 2008 - 16:13
Carnati proaspeti
In pregatirea si desfasurarea preparatelor de Craciun, un loc aparte il ocupa preparatele din porc si mai ales prepararea sau alegerea carnatilor. Cititi aici intreaga reteta.
Sarmale
Va oferim o reteta clasica de sarmale pe care o putem folosi la prepararea de sarmale cu carne de orice animal - vita, ovine, iepure, pasare sau porc. Cititi aici intreaga reteta.
Pulpa de porc la tava
Friptura traditionala de Craciun sau Anul Nou, pulpa de porc la tava este apetisanta si plina de savoare. Cititi aici intreaga reteta.
Mai cunoasteti si altele?
In pregatirea si desfasurarea preparatelor de Craciun, un loc aparte il ocupa preparatele din porc si mai ales prepararea sau alegerea carnatilor. Cititi aici intreaga reteta.
Sarmale
Va oferim o reteta clasica de sarmale pe care o putem folosi la prepararea de sarmale cu carne de orice animal - vita, ovine, iepure, pasare sau porc. Cititi aici intreaga reteta.
Pulpa de porc la tava
Friptura traditionala de Craciun sau Anul Nou, pulpa de porc la tava este apetisanta si plina de savoare. Cititi aici intreaga reteta.
Mai cunoasteti si altele?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum