- LiaMirceaNew Member
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 114
Oras : Timisoara
Respectarea regulilor :
Puncte : 5690
Data de inscriere : 19/05/2009
Re: Particula lui Dumnezeu
Joi 21 Mai 2009 - 7:03
Particula lui Dumnezeu, asa este denumit, impropriu, bozonul Higgs. Nu are nimic comun cu scenariile care au prevazut producerea de gauri negre la CERN, care ar fi apocaliptice.
- pricop2oo7Junior Member
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 32
Oras : yahooo
Respectarea regulilor :
Puncte : 5963
Data de inscriere : 28/07/2008
Dum 22 Feb 2009 - 20:36
Eu sper sa reuseasca .. testele au reusit , acuma in 2009 o sa faca iara , daca reusesc :X .. is al mai happy
- DanutNew Member
- Numarul mesajelor : 25
Puncte : 6018
Data de inscriere : 20/06/2008
Mier 31 Dec 2008 - 13:35
Stati linistiti, nu murim... Nu va reusi stiinta sa domine puterea lui Dumnezeu! Asta e clar, mai ales pentru mine!
- cleexxxyNew Member
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 29
Oras : Smile!
Puncte : 5947
Data de inscriere : 13/08/2008
Mar 23 Dec 2008 - 18:19
sincer mie mi se pare o prostie
adica tipii aia nu ar face asa ceva daca nu ar fi siguri k pericolul e minim
bineinteles ca au aparut polemici...unele chiar absurde
acum...eu zic ca decat sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru o porcarie puteau sa ajute mialrde de OAMENI
adica tipii aia nu ar face asa ceva daca nu ar fi siguri k pericolul e minim
bineinteles ca au aparut polemici...unele chiar absurde
acum...eu zic ca decat sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru o porcarie puteau sa ajute mialrde de OAMENI
- PreciousModerator Global
- Numarul mesajelor : 18
Varsta : 40
Respectarea regulilor :
Puncte : 6116
Data de inscriere : 20/06/2008
Joi 18 Dec 2008 - 16:51
Desi a facut furori in toata lumea, ducand pana si la sinuciderea unei fete din India, acest eveniment a cam ramas undeva in ceata... toti ne asteptam sa murim, sa vina sfarsitul lumii, dar iata ca nu a fost asa! Traim si acum si vom trai pana Dumnezeu va hotara ca trebuie sa murim!
Particula lui Dumnezeu
Lun 8 Dec 2008 - 17:07
Fizicienii au mari speranțe pentru noul superdezintegrator atomic al Europei - ei vor, nici mai mult, nici mai puțin, să spargă codul universului fizic.Dacă ați săpa un puț de 100 de metri în mijlocul fermecătorului sat francez Crozet, ați da peste un decor care amintește de ascunzătorile subterane ale eroilor negativi din filmele cu James Bond. Un tunel cu diametrul de trei metri, luminat de-ți ia ochii, se pierde în depărtare, întrerupt la fiecare câțiva kilometri de încăperi înalte, ticsite cu structuri grele de oțel, cabluri, conducte, fire, magneți, tuburi, cilindri, pasarele și dispozitive misterioase.
Sursa: National Geographic
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum