Re: Protejarea continutului site-ului tau
Mier 24 Dec 2008 - 10:25
Cred ca cea mai utila metoda este sa restrictionezi accesul vizitatorilor (guests) la categoriile importante (originale,importante),sau ar mai fi banarea membrilor care par "suspecti"!
Oricat ai incerca sa-ti protejezi continutul (original) el tot se poate copia de persoanele care au un nivel de cunostinta cat de cat ridicat in domeniul "hacker" (ca sa zic asa).Sunt o groaza de metode de copia,cred ca sunt mai multe metode e copiat decat de protejat
Bafta!
Oricat ai incerca sa-ti protejezi continutul (original) el tot se poate copia de persoanele care au un nivel de cunostinta cat de cat ridicat in domeniul "hacker" (ca sa zic asa).Sunt o groaza de metode de copia,cred ca sunt mai multe metode e copiat decat de protejat
Bafta!
Protejarea continutului site-ului tau
Joi 18 Dec 2008 - 21:26
Deseori ne intrebam cum putem sa ne protejam continutul site-ului pe care il detinem. Fie folosim http://www.copyscape.com sau vizitam site-uri cu aceleasi subiecte de discutii... voi cum procedati? Tot aici vom afla cum putem intra in posesia dreptului de autor asupra articolelor autentice.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum