Cautam voluntari pentru site, moderatori pentru forum si parteneri
Sam 21 Mar 2009 - 19:25
Echipa Descoperi.info cauta voluntari pentru crearea de anoi articole pe site, moderatori pentru forum si parteneri cu care sa facem un schimb de bannere sau link-uri. Doritorii sunt rugati sa posteze aici un mesaj care sa contina raspunsurile la urmatoarele intrebari:
Asteptam mesajele voastre cu interes!
- Ce vrei sa devii: moderator, voluntar sau partener?
- De ce vrei sa devii voluntar, moderator sau partener?
- Cat timp esti dispus sa lucrezi impreuna cu noi?
- Ai experienta in domeniu?
Asteptam mesajele voastre cu interes!
Re: Cautam voluntari pentru site, moderatori pentru forum si parteneri
Lun 20 Apr 2009 - 19:02
- Ce vrei sa devii: moderator, voluntar sau partener?Moderator (dar pe arii care sa ma intereseze si pentru care pot aduce noutati mai usor: Computere si tehnologie, Cafenea).
-De ce vrei sa devii voluntar, moderator sau partener?Pentru ca imi place, pentru ca am timp, pentru ca vreau sa ajut.
- Cat timp esti dispus sa lucrezi impreuna cu noi?Cat e nevoie.
- Ai experienta in domeniu? Da. Pe mai multe forumuri.
-De ce vrei sa devii voluntar, moderator sau partener?Pentru ca imi place, pentru ca am timp, pentru ca vreau sa ajut.
Re: Cautam voluntari pentru site, moderatori pentru forum si parteneri
Lun 20 Apr 2009 - 19:18
YamiKashim a scris:- Ce vrei sa devii: moderator, voluntar sau partener?Moderator (dar pe arii care sa ma intereseze si pentru care pot aduce noutati mai usor: Computere si tehnologie, Cafenea).
Avand in vedere ca ai mai fost moderator la noi, propunerea ti-a fost acceptata. Ai primit moderator pe forum-urile indicate. Sper sa fii activ zilnic!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum