Stiinta Azi isi inchide portile! Ura sau vai?
Lun 27 Apr 2009 - 19:55
Astazi am aflat ca Buzatu inchide Stiinta Azi deoarece voluntarii nu s-au mai implicat in intretinerea site-ului pentru ca au fost jigniti si batjocoriti de el. Nu vi se pare normal asta? Voi ati lucra ca si voluntari pentru un site in care fondatorul v-ar trata cu indiferenta, jignire si superioritate? Ei bine, eu nu! Am fost voluntar 2 saptamani la acest proiect, dar am renuntat cand am vazut modul in care au fost tratati voluntarii. Pacat de ei, elevi care doreau sa ofere ceva frumos Romaniei!
Buzatu, datorita tie s-a ajuns aici, fara suparare! Daca Romania e jalnica, de ce ai ales sa mai lucrezi pentru ea? Si asa, nu ai facut nimic tu, nimic, ci voluntarii tai au lucrat! Tu doar te-ai laudat ca esti fondator, ca doar tu ai creat domeniul Stiintaazi.ro, atat!
Intampin cu placere aceasta inchidere de proiect si promit ca voi arata modelul tau de a trata voluntarii tuturor celor interesati de Stiinta Azi, sa stie macar unde se baga, daca va mai fi vreo miscare la el.
Voi ce credeti? Merita sa continue acest proiect cu voluntari jigniti sau e mai bine ca s-a inchis?
Buzatu, datorita tie s-a ajuns aici, fara suparare! Daca Romania e jalnica, de ce ai ales sa mai lucrezi pentru ea? Si asa, nu ai facut nimic tu, nimic, ci voluntarii tai au lucrat! Tu doar te-ai laudat ca esti fondator, ca doar tu ai creat domeniul Stiintaazi.ro, atat!
Intampin cu placere aceasta inchidere de proiect si promit ca voi arata modelul tau de a trata voluntarii tuturor celor interesati de Stiinta Azi, sa stie macar unde se baga, daca va mai fi vreo miscare la el.
Voi ce credeti? Merita sa continue acest proiect cu voluntari jigniti sau e mai bine ca s-a inchis?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum