Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!
Descopera
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Va instiintam ca puteti intra in posesia unui spatiu de reclama pe site-ul nostru pe o perioada de 1 an cu doar 2,2 euro. Detalii in ACEST subiect.

In jos
sightless
sightless
Graphic Designer
Graphic Designer
masculin
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 34
Oras : Toronto,Canada
Respectarea regulilor : Explorer World sa devina ZOOM Forum? 111010
Puncte : 5951
Data de inscriere : 01/09/2008
http://xtreme-zone.forumhit.ro

Explorer World sa devina ZOOM Forum? Empty Re: Explorer World sa devina ZOOM Forum?

Mar 3 Feb 2009 - 16:57
ZOOM e un nume prea simplu is scurt, mi se pare ok "Explorer World" :D parerea mea!
Lucian
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Respectarea regulilor : Explorer World sa devina ZOOM Forum? 111010
Puncte : 7712
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forum.st

Explorer World sa devina ZOOM Forum? Empty Explorer World sa devina ZOOM Forum?

Vin 30 Ian 2009 - 18:47
Dupa cateva tratative purtate cu cativa membri de aici si influentat de unele discutii, am hotarat sa va intreb ce parere aveti de numele "ZOOM", in loc de Explorer World? :-/

M-am gandiat la acest aspect tinand cont si de continutul forum-ului care se potriveste cu acest nume. Ce parere aveti? Pot face aceasta modificare? :D
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum